Sjuksköterska/distriktsjuksköterska till Höörs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit. Från tågstationen till kommunhuset är det en promenad på ca 8 minuter.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du ett spännande och mycket varierande arbete, där du arbetar i ett tvärprofessionellt team med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, biståndshandläggare och omvårdnadspersonal. Vi utgår alla från samma lokaler och du har därför alltid en kollega tillhands när det behövs.

Vi har nu två intressanta tjänster lediga, båda med inriktning mot hemsjukvård/särskilt boende. Du kommer att ha ett omvårdnadsansvar där du planerar och leder arbetet. Du är van vid att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Journalsystemet vi använder är Procapita plus.
Du kommer att arbeta efter ett fyraveckorsschema, där en helg och även några kvällar ingår.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Du kan arbeta självständigt, är strukturerad och trygg i din arbetsroll. Du är flexibel och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Har du en vidareutbildning inom hälso- och sjukvård är det meriterande.

Du har datorvana och en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi kräver B-körkort och svenska på nivå C1.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och mångfald. I denna rekrytering kommer vi att be om ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan

Referensnummer:   102/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.