jobb just nu!

Arbetsterapeut Kommunrehab

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Kommunrehab består av verksamhetschef, enhetschefer, administrativ assistent, handläggare för bostadsanpassningsbidrag, arbetsterapeuter, fysioterapeuter (sjukgymnaster) och syn- och hörselinstruktör samt budgetansvarig för hjälpmedel. Målgruppen är främst personer över 65 år med funktionsnedsättning.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Vi söker nu en arbetsterapeut då en av kollegorna ska vara föräldraledig.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut ansvarar du för arbetsterapeutiska insatser till kommuninvånare som bor i ordinärt boende och på särskilda boenden. Du arbetar med att skapa förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. I arbetet ingår bland annat att göra bedömningar av patienters aktivitetsförmåga, intygsskrivning, förskrivning av hjälpmedel och handledning och utbildning av vårdpersonal.
Det är god gemenskap och ett bra arbetsklimat på arbetsplatsen så det är lätt att trivas hos oss på Kommunrehab!
Till Enköping tar du dig smidigt med tåg eller bil från hela Mälardalen.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha godkänd arbetsterapeutexamen samt legitimation från Socialstyrelsen.
Körkort B är ett krav.
Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Arbetet innebär att självständigt kunna ta ansvar för sina arbetsuppgifter men även att samarbeta med kollegor.
Viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter och kan prioritera.
Du ska kunna se ur ett helhetsperspektiv och göra bedömningar utifrån det.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-09-01

Tillträde enligt överenskommelse och varaktighet ca 1 år.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   C38767

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
Rekryteringsprocessen pågår under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden är slut.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.