jobb just nu!

Vi söker en lärarassistent till Enebackeskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med elever i åk 1-6. Ditt uppdrag blir att i samverkan med klasslärare anpassa lärmiljön för att på så sätt ge elever den ledning och stimulans de har rätt till under hela skoldagen. I tjänsten ingår en liten del administrativa arbetsuppgifter såsom laminering och kopiering av arbetsmaterial till ett arbetslag.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad lärarassistent. Det är viktigt att du är engagerad i din roll och är lyhörd för varje elevs behov. Vidare är du en trygg och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt såväl som i samarbete med andra. Du har god initiativförmåga och eget driv,. Du kan arbeta både enskilt med elever såväl som i klassrummet tillsammans med övriga elever och pedagoger. Du tycker om att utveckla och hjälpa människor och har stor social kompetens då det handlar om kommunikation med både elev, vårdnadshavare samt personal inom skolans verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-09

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   143/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.