jobb just nu!

Speciallärare till Hidinge skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en speciallärare till Hidinge skola.

I arbetet på Hidinge skola har vårt gemensamma pedagogiska arbete sin grund i förhållningssättet vägledande samspel och lågaffektivt bemötande. Alla hjälps åt och vi är flexibla med utgångspunkt i elevernas bästa och deras behov. Fokus i allt vårt arbete handlar om att se och lyfta det positiva och utifrån det kunskaps-bygga vidare.

Du kommer att arbeta i skolans ordinarie verksamhet med elever 6-12 år. Din roll som speciallärare blir att vara delaktig i skolans Flexenhet, genomföra bedömningsstöd, handleda och stödja pedagoger kring extra anpassningar, vara behjälplig med upprättande av åtgärdsprogram samt arbeta med enskilda barn eller grupper med elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är utbildad speciallärare
- har erfarenhet av specialpedagogiskt arbete

Det är meriterande om du:
- är vägledare inom ICDP
- har någon form av grupphandledarutbildning eller erfarenhet av grupphandledning

Vi förväntar oss att du är en person som har en god samarbetsförmåga samt har en förmåga att skapa förtroende gentemot elever, föräldrar och kollegor och uppskattas för ditt kunnande och kompetens.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A884899

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan resan idag!

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.