jobb just nu!

Sommarpersonal till Aronsbadet och Rånepoolen.

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Arbetsuppgifter

Kultur- och fritidsförvaltningen söker semestervikarier till utomhusbaden Aronsbadet och Råneåpoolen. Som badvakt hos oss är du
med och skapar trivsel och säkerställer tryggheten hos våra badgäster.

Du utför bevakningsarbete och håller ordning på
badområdet. Du utför även städning och renhållning av lokaliteter och toaletter, kassa-och caféuppgifter samt övriga på
arbetsplatsen förekommande arbetsuppgifter.

Det finns även möjlighet att kunna jobba extra på våra inomhusbad under vår och höst.

Kvalifikationer

Som person är du serviceinriktad, säkerhetsmedveten och ansvarskännande.

Vi söker främst dig med erfarenhet av arbete
i badverksamhet och som har poollivräddarutbildning eller motsvarande. Är du utbildad simlärare eller har utbildning i HLR
är detta meriterande.
Även kassavana är meriterande.

Du är stresstålig, inte rädd för att hugga i och arbeta. Du har förmågan att se vad som behöver göras och har god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att du är rätt person för oss. Kultur och fritidsförvaltningen vill tillvarata de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför vår verksamhet då vi anser att det bidrar till att
utveckla verksamheten och öka kvalitén.

Du skall vara fyllda 18 år.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-08-25

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A856713

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb