jobb just nu!

Klasslärare åk 1 på Sörbyskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Strax utanför centralorten ligger Sörbyskolan vacker belägen i kanten av skogen.
På skolan har vi idag ca 160 elever i förskoleklass till åk 3. De är fördelade i två spår; ankaret och bryggan, som innehåller vardera en klass av varje årskurs samt ett fritidshem.
Man samarbetar både mellan årskurserna och i spåret.

Ca 25 personer arbetar på skolan och arbetsglädjen och stämningen är mycket god.
Det finns en förstelärare på skolan med inriktining mot specialpedagogik.


Arbetsuppgifter

Du kommer till en fin grupp elever som under sitt år i förskoleklass svetsats samman till en härlig klass. De är glada och vetgiriga och redo för att börja i ettan! I dagsläget består klassen av 18 elever.
Ditt uppdrag som klasslärare är att varje dag stötta, leda och motivera eleverna så att de lär sig så mycket som möjligt och behåller sin glädje för skolarbete.
Vi tror på tidiga insatser och därför riktar vi resurser mot de yngre eleverna. Det betyder att det finns fler pedagoger i din klass under veckan. Det innebär även att varje elev regelbundet arbetar i halvklass. Vi har tillgång till läspedagog och specialpedagog.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare mot de yngre åldrarna med svenska och matematik i din legitimation.

Du har lätt att samarbeta med andra och ser elevernas vårdnadshavare som en självklar tillgång.

Du gillar utveckling och är beredd att hänga på våra olika kompetensutvecklingsområden som utgår från interna behov och är kopplade till forskning och beprövad erfarenhet.

Anställningens omfattning

Vid höstterminens start eller snarast därefter.

Ansökan

Referensnummer:   309/2020

Gör ansökan

Övrigt

Rekrytering kommer att ske fortlöpande så sök direkt!

Tjänsten tillsätts om rätt beslut tas.