jobb just nu!

Delprojektledare/Affärsutvecklare digitalisering

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

FindIT är ett externfinansierat kluster som tillhör Näringslivskontoret/Sandbacka Science Park i Sandvikens kommun. Teamet består just nu av fem medarbetare. FindIT är en neutral men drivande part som både driver egna och medverkar i andra aktörers utvecklingsprojekt. Syftet med projekten är att initiera och koordinera insatser för att stärka innovations- och konkurrenskraften hos små och medelstora industri- och industrinära företag i Gävleborg och Dalarna. FindIT har kontor både på Sandbacka Science Park i Sandviken och på Dalarna Science Park i Borlänge.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder
Du kommer att få nära och inspirerande kontakter med industri- och industrinära företag i Gävleborg och Dalarna. Vidare kommer du att ha ett stort kunskapsutbyte och samverkan med andra närliggande kluster, offentlig sektor och akademier. Du kommer att ha många företagskontakter och arbeta med befintliga nätverk samtidigt som du kommer ha möjlighet att skapa och bygga nya nätverk. Företagskontakterna och nätverken kommer att ge dig ny insikt och kunskap kring ny digital teknik vilket också gör att du kommer koordinera insatser och aktiviteter för företagen utifrån deras behov. Exempel på aktiviteter du förväntas planera och genomföra är nätverksträffar, föreläsningar, seminarium, workshops och event. Du förväntas också koordinera, stötta och hjälpa såväl företag som idébärare vidare till andra aktörer som kommer kunna ta dem vidare för att utvecklas.
I rollen kommer du att få eget ansvar för att både planera, organisera och strukturera ditt arbete. Du kommer också att få eget ansvar för att hålla dig uppdaterad och omvärldsbevaka aktuella teknikområden utifrån företagens behov. Du kommer att få resa i tjänsten och därför är B-körkort ett krav. De allra flesta resorna är inom Gävleborg och Dalarna men även resor nationellt och internationellt förekommer. Du kommer att vara placerad på Sandbacka Science Park i Sandviken tillsammans med kreativa kollegor som har olika funktioner och kompetenser och som kommer att stötta dig i ditt arbete. Du rapporterar till ansvarig gruppchef för FindIT. Projektet du kommer arbeta i bemannas även av två andra medarbetare som du kommer ha stort utbyte av att samarbeta med.

Kvalifikationer

Din profil
Vi söker dig som är en positiv och nyfiken person som gillar att testa dig fram och ta dig an nya komplexa utmaningar. Du har ett visst teknikintresse och tycker att industrins nya digitala verktyg och digital säkerhet låter spännande. Du är modig och trygg i dig själv och tar egna initiativ till att möta nya människor, skapa kontakter och bygga relationer. Du är uppgifts- och lösningsorienterad och det är helt naturligt för dig att driva både dig själv och ditt arbete framåt mot uppsatta mål. Vidare kan du planera och strukturera ditt arbete på ett bra sätt och klarar därför av att arbeta med flera olika saker parallellt. Även om du trivs med att arbeta självständigt där du får ta ett stort eget ansvar så är du prestigelös och samarbetar gärna med andra både internt och externt för att uppnå gemensamma mål och resultat.

Kvalifikationer
Du har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt med inriktning affärsutveckling eller entreprenörskap. Andra eftergymnasiala utbildningar som bedöms vara relevanta för uppdraget är meriterande.
Du är van vid att coacha, stötta och hjälpa andra individer eller organisationer och få dem att utvecklas och växa. Du har tidigare arbetat mot kunder/leverantörer exempelvis genom koordinering, förmedling, rådgivning eller försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att planera och genomföra aktiviteter som exempelvis träffar, seminarium, workshops, event eller liknande. Det är också meriterande om du tidigare arbetat i EU-projekt eller andra utvecklingsprojekt med inriktning mot näringslivet eller om du har erfarenhet från industri- eller IT-branschen och därmed god kunskap och förståelse för dess behov och utmaningar.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-01

Tidsbegränsad till: 2021-12-31

Tillträde från 1 januari 2021 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   75-20

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten är en vIsstidsanställning tom 2021-12-31 med möjlighet till förlängning.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.