Deltidsbrandman och arbete på Scandinavian Mountains Airport

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen.

Scandinavian Mountains Airport är en nybyggd, toppmodern flygplats med bla. fjärrstyrt flygledartornflygledartorn. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Terminalen innehåller även café, butik och shop.

Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Detta är en samrekrytering ihop med Scandinavian Mountains Airport där du har din huvudanställning. Tjänsterna som finns på flygplatsen finner du här: https://scandinavianmountains.se/om-oss/jobba-har/.
Vi söker dig som då också kommer ha anställning som deltidsbrandman i Malung-Sälens kommun och vara en viktig del inom räddningstjänsten, i framförallt Västra Sälenfjällen.

Inom Räddningstjänsten är vi ett team som har mycket god kamratskap och ser dig - kvinna som man- som en viktig del i vårt huvuduppdrag - att rädda liv.
Som deltidsbrandman får du möjlighet att göra skillnad på riktigt!

Du är i tjänst som deltidsbrandman enligt beredskapsschema var 3:e eller var 4:e vecka och jobbar då i en grupp med styrkeledare som närmsta chef.

I norra kommundelen finns vår räddningsstation i Lindvallen men huvudplaceringen för denna tjänst är Västra Sälenfjällen.

Innan tjänsten tillträds får du genomgå internutbildning både via Räddningstjänsten och via flygplatsen.

Kvalifikationer

Helst ser vi sökande som redan har en utbildning inom räddningstjänsten men framförallt söker vi dig som är fullt frisk och har en fysik som klarar av det arbetet som tjänsten innebär.
Eftersom uppdragen kan variera väldigt mycket så kan fysiken kräva god styrka, god förmåga att klättra, att befinna sig i trånga utrymmen, att kunna simma mm. Godkänd rökdykare enligt AFS 2007:7 är ett krav, vilket vi kan hjälpa dig att få, om du inte redan har det.

Alla deltidsbrandmän måste ha B-körkort och har du även ytterligare körkort för tyngre fordon är det mycket meriterande.

Din huvudanställning kommer vara på Scandinavian Mountains Airport och denna tjänst kommer att ingå per automatik med arbetsgivare Malung-Sälens kommun som deltidsbrandman.

Att du har din huvudbostad i Västra Sälenfjällen med omnejd är en förutsättning för att uppdraget ska passa.

Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten!
Samrekrytering sker ihop med SMA som har flera annonser ute till spännande tjänster. Dessa finner du här: https://scandinavianmountains.se/om-oss/jobba-har/

Rekryteringen till denna tjänst kommer att ske löpande och vi kallar på intervjuer och tester när vi får kvalificerade sökande till tjänsten. Sänd därför din ansökan redan idag.
Vi ser fram emot att ha kontakt med dig!

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse, dock senast under november
3-6 månader. Anställningstiden löper under vintersäsongen, nov-april

Ansökan

Referensnummer:   A1138591

Gör ansökan

Lön

Lön enligt avtal

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.

Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.