jobb just nu!

Vi söker dig som vill göra en insats!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill göra en insats!
Med anledning av Corona Covid-19 behöver vi säkra upp bemanningen inom hemtjänst, särskilda boenden, gruppboenden och personlig assistans. Har du möjlighet att göra en insats för våra äldre och funktionsnedsatta inom Tierps kommun hör av dig till oss!

Har du erfarenhet av att jobba inom vården eller av att vårda en anhörig?
I rådande situation, då många är sjuka eller stannar hemma för att hindra smittspridning, behöver vi stärka upp arbetet med att ge våra brukare god vård och omsorg i deras vardag.

Inom vård- och omsorg jobbar sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och personliga assistenter. Vi ser gärna att du har motsvarande utbildning eller erfarenhet, men det är inget krav. En genuin känsla för service och omvårdnad räcker långt. Tveka inte att höra av dig till oss för att få veta mer om hur du kan göra en insats.


Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som ...................... hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill göra en insats! Viktigast för oss i rådande situation är att du har en genuin känsla för service och omvårdnad. Kanske har du vårdat anhörig tidigare eller kanske har du jobbat inom service i någon form? Att du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska är viktigt för att kunna kommunicera med våra äldre och funktionsnedsatta. Om du har körkort är det en fördel då många bor utanför våra tätorter. Minimiålder 18 år.
Inom vård- och omsorg jobbar alla för att ge våra äldre och funktionsnedsatta god vård och omsorg i den personliga omvårdnaden och i måltidssituationer samt med medicinering och i utförandet av andra vardagssysslor.

Kvalifikationer

Har du erfarenhet av att jobba inom vården eller om du är utbildad undersköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast/fysioterapeut är det ett plus, men det är inget krav.
Vänta inte med din ansökan, vi kommer att behandla ansökningarna löpande.
Vi hoppas få välkomna dig!

Anställningens omfattning

Tillträde omgående eller efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A942361

Gör ansökan

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.