Engagerade undersköterskor sökes till Nattpatrullen i Askersund

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ge personlig vård och omsorg efter den enskildes behov, att arbeta utifrån genomförandeplaner och att vara lyhörd och aktiv när det sker förändringar i vård och omsorgsbehovet, att dokumentera i Life Care enligt socialtjänstlagen, att arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt, att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på uppdrag från sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut. Du är delaktig i schemaläggningen och har stora möjligheter att påverka din arbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning, gymnasiets vård- och omsorgsprogram eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård-och omsorg. God samarbetsförmåga och att kunna arbeta i team. Du ska vara stresstålig och ha en empatisk förmåga då arbetet utförs i brukarens hem. Du känner ansvar och är lyhörd inför kollegor och brukare samt ger en god service och omvårdnad. Att vara trygg i sin yrkesroll är viktigt då hemtjänsten innefattar ensamarbete. Digitala arbetsredskap som mobiltelefon och dator används vilket kräver en vilja av att lära och nyttja de digitala systemen. Erfarenhet är önskvärd. Förflyttning mellan brukarna sker med bil. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Snarast, enligt överenskommelse
Nattjänstgöring inklusive helger.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1037755

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdspeng
Trivselpeng

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!