Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle.

Arbetsuppgifter

Nordmarkens skola ligger i södra delen av Årjängs tätort och är kommunens största skola. Det är en F-9-skola med cirka 700 elever och drygt 100 personal. Vi har en helt nybyggd byggnad för åk 1-6 inklusive grundsärskola för åk 1-9. Åk 7-9 finns i relativt nybyggda lokaler där även 3-6 har undervisning i flera praktiska ämnen. Förskoleklass, fritidshem och förberedelseklass finns också på området.

Vi har 2 förskoleklasser och 4 fritidsavdelningar på Nordmarkens skola. Varje fritidsavdelning har ca 30 - 40 elever och de samarbetar med öppning och stängning och alla måltider serveras i skolans matsal. Som fritidspedagog arbetar du oftast mot förskoleklass under skoldagen.

Vi har ett välfungerande stödsystem som siktar på att fånga upp eleverna snabbt och sätta in stöd tidigt. På skolan finns speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och genom elevhälsan finns tillgång till skolpsykolog och skolläkare.

Tjänsten:

80-100 % tjänst som fritidspedagog/lärare i fritidshem.

Vi ser fram emot att du som utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem/ förskollärare vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus

Kvalifikationer

Fritidspedagog, lärare i fritidshem eller förskollärarexamen.
Lärarlegitimation.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-10

Tillsvidare. Vi tillämpar provanställningar i vissa fall.

Ansökan

Referensnummer:   A1069180

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.