jobb just nu!

Undersköterskor till Vendelgården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala (25 min med Upptåget) och Gävle (ca 30 min) med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Tierps kommun kännetecknas av kundfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som undersköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalitet som är värdeskapande för våra kunder. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsuppgifter

Vendelgården ligger i Örbyhus och har 45 platser fördelat på 5 avdelningar.

Arbetsplatsen kännetecknas av engagerade medarbetare med framtidstro och förbättringsarbete i fokus som bidrar till kommunens välfärd med sin höga kompetens och goda serviceanda.

Som undersköterska hos oss arbetar du med kundnära omvårdnads- och sjukvårdsuppgifter. Vi arbetar i nära team med sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och chef.
Vi dokumenterar digitalt i Viva.

Kvalifikationer

Till vårt team söker vi dig som är utbildad undersköterska. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara lyhörd för kundens behov och önskemål. Du ska kunna arbeta självständigt och inte vara rädd att ta egna beslut. Du ska ha lätt för att bemöta och kommunicera med äldre människor samt se den enskilda individen. Vilja bidra till nytänkande och framtidstro och vara engagerad.

Erfarenhet av att ha arbetat med personer med demens, och/eller erfarenhet inom psykisk ohälsa, palliativ vård samt tidigare medicin- och insulindelegering är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är ett krav.
I tjänsterna ingår ett flertal kvällspass samt helgtjänstgöring enligt 6-veckors schema.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-10-01

80%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A817855

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Intervjuer och tillsättning sker löpande.
Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.