Parkarbetare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Askersunds kommun söker en parkarbetare till Tekniska förvaltningens gata/park-avdelning.

Arbetsuppgifter

Som parkarbetare kommer du att jobba med varierande arbetsuppgifter såsom grönyteskötsel, plantering, trädvård samt snö- och halkbekämpning.
Stationeringsort är Askersund och beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Din profil
Du har erfarenhet av liknande arbete och har en så allsidig kunskap som möjligt av de olika arbetsuppgifterna. Godkänd och genomförd gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har utbildning inom park/trädgård eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är också meriterande om du har utbildning inom Säkerhet på Väg, motorsågskörkort, förarbevis för lastmaskin, BE-körkort samt Heta Arbeten.

Krav är B-körkort.

Som person är du social, positiv och trivs med att jobba i ett lag. Du har ett eget driv, tar för dig och håller hög kvalitet på de jobb som du utför.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas, 6 mån. Beredskap ingår i tjänsten.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Parkarbetare

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag finns.

Övrigt

Välkommen med din ansökan, som vi helst ser att ni gör genom www.offentligajobb.se. Det går också bra att skicka mail till britt.lindblom@askersund.se (bifoga då ditt CV, ett personligt brev samt ange vilken tjänst du söker).

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!