jobb just nu!

Nyskapande och engagerad 1:e kock sökes till F-9 skola i Eslöv

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, fastighetsförvaltning med städservice, byggprojekt samt måltider till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns tolkförmedling, kontaktcenter och mat och elevtransporter. Våra framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen.

Arbetsuppgifter

Eslövs kommun har visionen att servera Skånes bästa måltider. Vill du vara med och förverkliga vår vision? Nu söker vi en kock och teamledare till en av våra skolresturanger där vi lagar modern och hållbar mat som barn och elever gillar. Är du bra på att sprida engagemang, inspirera och agera problemlösare? Då kan du vara den vi letar efter. Miljö och hållbarhet är också viktigt för oss och där är du en nyckelspelare. Just nu ligger vi sjua i ekomatsligan bland Sveriges kommuner, vilket vi är väldigt stolta över. Hos oss får du arbeta med kreativ matlagning, driva utvecklingsprojekt och delta i gemensamma möten. Du arbetar tillsammans med våra måltidsutvecklare med att utveckla verksamheten och skapa riktigt bra mat till våra elever. Köket lagar ca 500 lunchportioner dagligen som både serveras på skolan och levereras till närliggande förskolor. Frukost och mellanmål serveras också dagligen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kock eller motsvarande och har kunskaper om egenkontroll och hygien. Du är initiativrik och brinner för att laga god och modern mat. Vi lagar flertalet specialkoster varje dag så erfarenheter från detta är ett krav. Du är utåtriktad, skapar goda kontaktytor och goda relationer med kunder och gäster. Du har datorvana och en vilja att lära dig de program vi använder.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-04-01

Eller enligt överrenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C24248 - 2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.