jobb just nu!

Är du undersköterska och vill arbeta på Korttidsenheten/Hemtagningsteamet?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!
Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. I Höörs kommun finns cirka 100 olika yrken inom bland annat vård,omsorg, skola, barnomsorg, miljö, teknik, ekonomi, kultur och räddningstjänst. Många av våra medarbetare pendlar hit från Malmö Lund-regionen, Hässleholm och Kristianstad.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap.
Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.
Som medarbetare får du möjligheten att bidrar till att målen för verksamheten uppnås och att verksamheten håller hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel. Detta genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor.

Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda.


Arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska i vår verksamhet innebär att du arbetar växelvis på korttiden och i Hemtagningsteamet. Det är ett flexibelt och självständigt arbete som kräver att du tycker om att arbeta i stundtals högt tempo.

Arbetet innebär sedvanlig vård och omsorgs insatser inom kommunal verksamhet. Utifrån ett hälsofrämjande/salutogent förhållningssätt arbetar vi för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet.

Kvalifikationer

För arbete inom ovan angiven enhet söker vi i första hand dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från vård och omsorg. Du ska kunna arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Som person är du engagerad, har ett gott bemötande och sätter medborgaren i fokus.

För att kunna arbeta efter medborgarensbehov behöver du ha lätt för att samarbeta med andra professioner och andra intressenter kring medborgaren. Arbetet
ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogiskkompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord:
ANSVAR BEMÖTANDE RESPEKT TILLIT

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-11-20

Tidsbegränsad till: 2020-09-30

Tillträde enligt överenskommelse.
75 alt 90%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   125/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.