Nya timvikarier inom vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Arbetsuppgifter

Vi söker på grund av pandemin fler vikarier till våra verksamheter inom vård och omsorg i både norra och södra delarna av kommunen.
Tjänsterna innebär timvikariat vid behov. Vi söker dig som vill arbeta inom något av följande område:

• Hemtjänst
• Nattpatrull
• Särskilt boende
• Personlig assistans
• Daglig verksamhet LSS
• Socialpsykiatrin
• LSS-boenden

Skriv gärna i din ansökan vilket område som du tror att du passar bäst till.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har någon utbildning inom vård och omsorg. Tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande. Vi tror att du har jobbat med service och människor och trivs med att hjälpa andra.
För arbete i hemtjänsten så krävs också körkort för manuell bil.
Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då det ingår dokumentationskrav i de flesta rollerna.

Det är viktigt för oss att du är flexibel, ansvarsfull och har en god förmåga att samarbeta. Du har empati och känner ett värde i att arbeta med människor i behov av omsorg och vård.
I rekryteringen till dessa tjänster lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi rekryterar löpande och kallar på intervjuer som hålls utomhus eller digitalt.

Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning varför vi gärna ser att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag ur belastningsregistret. Att få hem ett utdrag kan dröja 1,5-2 veckor.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse, vid behov.

Ansökan

Referensnummer:   A991068

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.

Välkommen med din ansökan!