Sjuksköterska till hemsjukvården Backe/Hoting

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Vård- och socialförvaltningen söker sjuksköterska med inriktning mot våra särskilda boenden Brismarksgården och Älvgården.

Vill du göra skillnad för människor och bli en viktig del i det gemensamma arbetet med att utveckla den nära vården och hemsjukvården? Tycker du om teamarbete och omväxlande arbetsuppgifter? Tjänsten innebär att kunna arbeta flexibelt och på båda våra särskilda boenden. Stämmer detta in på dig? Då är det Dig vi söker!

Brismarksgården är ett hemtrevligt särskilt boende mitt i Hoting. Älvgården ligger i centrala Backe och det är 2,5 mil mellan dessa. Leasingbil finns för att kunna arbeta på båda ställena. Båda dessa särskilda boenden ligger i Strömsunds kommuns norra del. Det ligger vackert belägget med fina grönområden in på knuten, där byns gemenskap och engagemang märks även på det särskilda boendet.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som att ansvara för läkemedelshantering, att leda omvårdnadsarbetet tillsammans med vårdpersonalen. Att arbeta för en god och säker vård. Arbetstiden är schemalagt med 4 veckors schema samt helgtjänstgöring dagtid var fjärde vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvård och äldreomsorg är meriterande.

Du är intresserad av att utveckla vår verksamhet, har en positiv grundsyn, är ansvarskännande och kan utföra arbete både självständigt och i grupp. Du är flexibel och kan arbeta inom olika områden i vår verksamhet. Du har god förmåga att fatta beslut och kan snabbt göra korrekta ställningstaganden. Du delar gärna med dig av din yrkeserfarenhet och kunskap till andra. Som person är du lyhörd, serviceinriktad och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen samt ser vikten av att samarbeta.

B-körkort krävs

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1260291

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.