Anläggningsarbetare/rörläggare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du ha ett omväxlande och betydelsefullt arbete med stort ansvarstagande? Där du får göra skillnad och mötas av stor uppskattning från våra kommuninvånare?
Nu söker vi en anläggningsarbetare/rörläggare till vårt team - sök till oss!

Välkommen till oss i Vaggeryds kommun! Vi har 1200 fantastiska medarbetare som trivs och som har högt engagemang, som tillsammans har viljan och kunskap att få idéer att bli verklighet. Har du drivkraften och vill utvecklas tillsammans med oss i Vaggeryds kommun? Alla är en viktig kugge i hjulet, vi arbetar tillsammans för att skapa mervärde för de som bor, lever och verkar i kommunen.

Tekniska kontoret består av tre avdelningar, Gata-park, Fastighet och VA, och har ca ett 30-tal anställda. Vi arbetar varje dag för att du ska ha tillgång till friskt vatten, fungerande avlopp, säker trafik samt trygga och trevliga miljöer i kommunen. Vi sköter om kommunens fastigheter och projektleder vid nybyggnationer. Vi planerar och sköter om grönområden, lekplatser, planteringar och parkträd för att våra invånare och besökare ska uppleva en grön, levande och attraktiv boende- och rekreationsmiljö.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som anläggningsarbetare här innebär att du har ett fritt och varierat arbete under stort ansvar. Du kommer att utföra reparationer på- samt nyanläggning av- vatten-, spillvatten- och dagvattenledningar med tillhörande anordningar. Utöver arbeten på vatten- och avloppsledningsnätet kommer du även att delta i andra mark- och anläggningsarbeten på tekniska enheten. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom bygg och anläggning alternativt motsvarande förvärvad kompetens. Du ska under eget ansvar kunna arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är noggrann, serviceinriktad och kan ta egna initiativ samt har personligt intresse och fallenhet för arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med rörläggning/anläggning. Vidare är god maskinvana av tex redskapsbärare, hjullastare, eller traktor osv önskvärt. Utbildning inom heta arbeten och arbete på väg är meriterande.

B-körkort krävs, BE-körkort samt förarbevis för hjullastare är önskvärt och meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   21/113

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt!

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.