Bemanningsassistent till vård- och omsorg i Askersunds Kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som alltid har ett gott bemötande, är bra på att kommunicera och är ansvarstagande. Du är noggrann, strukturerad och har blick för problemlösning och logistik. Du har lätt för att lära, exempelvis nya datasystem, du är stresstålig och flexibel
Är det du? Sök då till oss i Askersunds kommun, en kommun som ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva i samt hållbart att bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.
Vi strävar efter att medarbetarna ska känna en stolthet över sin yrkesroll och vi är övertygade om att delaktiga och engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och leder till goda resultat.

Kommunens ledord är lust, mod och engagemang

Arbetsuppgifter

Som bemanningsassistent jobbar du måndag till fredag och har ansvar för att bemanna korttidsfrånvaro genom att ringa in ordinarie personal. Du arbetar ofta självständigt, behöver kunna prioritera och måste vara lösningsorienterad utifrån verksamhetens behov. Att vara bemanningsassistent är ett mycket viktigt, ansvarfullt arbete som i vissa stunder kan innebära mycket arbete med kort varsel och högt tempo. Arbetet kräver kreativitet, lyhördhet och stort engagemang.
Arbetet sker genom tätt samarbete med enhetschefer vilka är delaktig när behov uppstår. När det inte finns några arbetspass att lösa för bemanningsassistenten, ska denne vara behjälplig med andra administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Du behöver vara bra på att kommunicera och vara ansvarstagande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från vården och det är meriterande om du tidigare arbetat med bemanning.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Du behöver ha god dator-/IT-vana.
Krav är att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2023-08-31

Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1178727

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdspeng
Trivselpeng

Övrigt

Tidsbestämd anställning till 2023-08-31, men chans till förlängning om erforderliga beslut tas
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!