Vikarier till förskola och skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du jobba som vardagshjälte? Ibland behöver vi medarbetare med kort varsel, ibland under en längre tid. När det saknas ordinarie medarbetare behöver vi dig som kan hoppa in där du behövs som bäst, när det behövs som mest.

Rekrytering- och bemanningsenheten är en del av Personalenheten och samarbetar med tre av kommunens förvaltningar - Lärandeförvaltningen, Social- och omsorgsförvaltningen och Tekniska förvaltningen.

Vårt uppdrag är rekrytering av vikarier och daglig bemanning, samt att vi är en viktig del i kommunens arbete med långsiktig kompetensförsörjning.

Nu söker vi fler vikarier till våra förskolor, grundskolor Åk F-9 samt fritidshem.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som vikarie inom förskola, skola och fritidshem innebär att du rycker in där det behövs, när ordinarie medarbetare är borta av någon anledning.
Du jobbar tillsammans med dina kollegor på förskolan och skolan med barnen och deras lärande i fokus.

Kvalifikationer

För att passa och trivas i rollen som vikarie behöver du ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta med andra.

Du är också:
• Flexibel
• Ansvarstagande
• Kreativ
• Lugn och trygg

Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Är du utbildad barnskötare, förskollärare eller har erfarenhet från arbete inom förskola, skola eller liknande är det meriterande.
Körkort är önskvärt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att arbeta som vikarie inom förskola och skola behöver du ha ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret för skola och barnomsorg som du beställer från www.polisen.se

Anställningens omfattning

Du som redan jobbar via Rekrytering och bemanning behöver inte göra en ny ansökan.
Intervjuer sker löpande från vecka 32.
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   M1127806

Gör ansökan

Övrigt

Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Här lever 37 600 glada hudikbor, och mer än hälften av oss bor på landsbygden.

I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare inom 300 olika yrken som varje dag jobbar för att skapa värde för dem vi är till för - våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Läs mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: www.hudiksvall.se/jobbahososs

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Observera att vi endast tar emot ansökningar via www.offentligajobb.se.