jobb just nu!

Fritidspedagog eller lärare med inriktning fritidshem till Örbyhus skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Med respekt, mod och framtidstro tar vi ansvar för Tierps kommuns välfärd och strävar efter högsta möjliga service till våra kunder.

Skolområde 2 består av Örbyhus och Vendels skolor. Örbyhus skola består av två skolor, Örbyhus skola F - 6 och Örbyhus 7 - 9 med tillsammans ca 430 elever. Fritidshemmet består av, idag, fyra avdelningar som heter Stora björn, Grizzlybjörn, Isbjörn och Minibjörn. Skolan/fritidshemmet ligger endast några minuters promenad från Upptågets station, vilket ger goda pendlingsmöjligheter från både Uppsala och Gävle. Vi erbjuder en lugn skola med många möjligheter.

Vårt mål är en skola för alla, där alla mår bra, känner motivation och har lust att lära. Vill du vara med och bidra?

Arbetsuppgifter

Att tillsammans med dina kollegor i verksamheten planera och genomföra aktiviteter tillsammans med eleverna med tydliga mål och syften utifrån läroplanens krav.
I uppdraget ligger ansvaret för att driva utvecklingen för hela fritidsverksamheten tillsammans med övriga fritidspersonalen och arbetslags- och skolledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning och har lätt att samarbeta samt är engagerad i ditt arbete tillsammans med barn och vuxna.
Du har ett tydligt ledarskap och tar ansvar för din och andras arbetsplats.
Du är kreativ, flexibel och ser möjligheter i utmanande situationer.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-11-02

100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A973640

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.