Konditor till Ornässtugans café

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker nu två konditorer till Ornässtugans café under sommarmånaderna.

Ornässtugans verksamhet har en bred målgrupp som riktar sig både mot lokalbefolkningen i vårt närområde men också till personer som kommer utifrån och från andra länder.

Verksamheten består av ett museum, ett café och olika evenemang under året. Jobbet vid Ornässtugans café erbjuder en fantastisk historisk plats i underbar miljö vid Ösjön. Intressanta möten med besökare. Arbetsgruppen består av konditorer, turistvärdar, chef och vaktmästare.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Ornässtugans café har ett rikt utbud av fika som är allergivänligt, framförallt bakverk utan gluten, mjölk och ägg. Konditorns uppgift är att planera och utföra ett varierat utbud som dessutom är allergivänligt.

Planera och beställa varor/inköp samt instruera övrig personal i kökshygien och mathantering, samt en del dekorer av bakverk. Kassaförsäljning i caféet. Städning och disk.

Tjänsterna avser en visstidsanställning på 75% samt en visstidsanställning på 50%. Visstidsanställningarna är under perioden maj-september 2021 men framförallt under sommarmånaderna.

Ange i ansökan om du även kan arbeta delar av maj och september, detta eftersom caféet håller öppet på helgerna under dessa månader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomförd gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper i det svenska språket muntligen eftersom du kommer att ha daglig kundkontakt. Eftersom bakning ingår i dina arbetsuppgifter ser vi att du har stort eget bakintresse, kanske har du någon spännande specialitet inom bakning? Du skall även ha kunskaper om allergi inom föda, framförallt gluten, mjölk och äggintolerans. Kunskaper om mat- och kökshygien ses också som ett krav för denna tjänst.

Det är meriterande om du har utbildning inom konditori, arbetslivserfarenhet från matbutik eller caféverksamhet. Du har goda muntliga kunskaper i det engelska språket eller okej skriftliga kunskaper i både svenska och engelska språket.

Som person vill vi att du är självständig då arbetet innefattar ensamarbete. Vi ser att du är social och utåtriktad och har ett vänligt bemötande mot Ornässtugans besökare. Vidare ser vi att du är stresstålig då vissa perioder kan vara mer hektiska än andra och att du har förmåga att planera på ett effektivt sätt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-05-01

Tidsbegränsad till: 2021-09-30

Ansökan

Referensnummer:   A1004342

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Schemalagd tjänstgöring, även lördagar, söndagar samt helgdagar.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.