Lärare MA/NO åk 6-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Lekstorpsskolan är en F-9 skola som ligger i Gråbo, Lerums kommun. Skolan ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Hit tar du dig enkelt från Göteborgs centralstation med exempelvis tåg och buss, Gråbosnabben, Orange Expressbuss eller via E20 alternativt RV190.

Skolan har ca 390 elever och är i slutskedet av en ombyggnationsprocess där nya lokaler och inspirerande lärmiljöer byggts och utformats med syfte att på sikt utöka elevantalet. Skolan är organiserad i sju arbetslag, där arbetslagen är navet i organisationen och har stora möjligheter att förändra och påverka. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med engagerad personal där skolutveckling står i centrum.

På Lekstorpsskolan arbetar både lärare och övriga medarbetare på semestertjänst. Det innebär att vi arbetar 40 timmarsvecka för att ge utrymme till tätt samarbete i arbetslagen.

Arbetsuppgifter

Du som gillar att arbeta i team och vill utveckla elevernas förmågor och kunskaper utifrån ett omvärldsperspektiv, kommer att trivas hos oss. Som en del av ett kreativt team, ansvarar du för att eleverna tillägnar sig de förmågor som återfinns i läroplanen. Du är en viktig del i ditt arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten. Ni tar tillvara på varandras kompetenser där ni både stöttar, utmanar och inspirerar varandra för att utveckla och driva arbetet mot våra mål, gällande styrdokument samt aktuell forskning.

Du arbetar ämnesövergripande och värdeskapande/entreprenöriellt. Du är en kreativ pedagog som är van att alltid sätta eleven i fokus. Din undervisning skapar motivation och engagemang hos eleverna samt inspirerar till att finna den egna inre drivkraft. Du brinner för att anpassa din undervisning efter behov för att uppnå ökade kunskapsresultat.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare med ämnesbehörighet i matematik och no-ämnen. Vi ser gärna att du även har behörighet i teknik. Fler ämnen är meriterande.

Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten och ha dokumenterat god förmåga att utmana elever med behov, såväl som elever med särskilt goda förutsättningar inom dina ämnen. Genom att förändra bemötande och lärmiljö fångar du var och en av de olika elever du möter i din vardag. Du är en dokumenterat trygg pedagogisk ledare i alla undervisningssituationer

Du som vill samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor kommer att trivas hos oss. Du ser det som utmanande och roligt att arbeta i arbetslag för att nå alla våra elever. Du blir delaktig i en grupp som arbetar tillsammans för att skapa en positiv lärmiljö.

Vi rekryterar löpande till tjänsten och vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 202-12-31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-07

Ansökan

Referensnummer:   A1061540

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.