jobb just nu!

Vill du som undersköterska bli vår nästa kollega i hemtjänsten?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsenHöör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 750 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor.

Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba med många spännande utmaningar i vår hemtjänst.
Ditt arbete kommer att gå ut på att utföra och utveckla omsorgsarbete i medborgarens hem utifrån ett funktionsstödjande förhållningssätt.

Samarbete med olika professioner i kommunen är viktigt för att medborgaren ska få en god omsorg är en viktig del av jobbet. Du utför även insatser som delegeras av sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut.

Vi arbetar med kontaktmannaskap och där ingår dokumentation. Hos oss är det viktigt att aktivt delta och medverka till ett bra arbetsklimat där vi hjälps åt i de vardagliga arbetsuppgifterna. I arbetet går vi ,cyklar, eller kör bil.

Vi tillämpar Time Care som schemaverktyg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska, gärna specialistundersköterska med inriktning mot psykiatri eller geriatrik. Du tycker om att ha många olika arbetsuppgifter, kan ta egna initiativ, fokuserar på lösningar istället för problem och är inte rädd för förändringar i vardagen.

Du måste ha god kommunikationsförmåga i tal och skrift samt datorkunskap.

Personliga egenskaper som samarbetsförmåga värderas högt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-01

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   89/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

I samband med denna rekrytering kan vi komma att begära utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.