Undersköterska "Lillasyster" till hemsjukvården Askersund

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hemsjukvården Askersund söker nu självständiga undersköterskor med lång erfarenhet och vana av såromläggning, provtagning och katetervård. Du blir en del av kommunens hälso- och sjukvårdsenhet där du kommer arbeta nära sjuksköterskorna i hemsjukvården. Detta uppdrag är ett pilotprojekt och kommer innebära att du är med och skapar tjänstens innehåll och uppdragsbeskrivning under projektets gång.

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta tillsammans med hemsjukvårdens sjuksköterskor. Det kan innebära arbetsuppgifter som att lägga om komplicerade sår, byta och spola kateter, omkuff av peg, injektions givning av förfyllda sprutor så som fragmin, olika kontroller så som blodtryck och p-glukos. Förbereda och följa upp vid utprovning av tex inkontinenshjälpmedel.

Du kommer vara en hjälp till att utföra senior alert, förberedelser inför läkemedelsgenomgångar ha ansvar för förråd samt rengöring av instrument. Lägga in vissa uppgifter i register så som senior alert, palliativa registret etc.
Du kan även vara en hjälp vid hemgång från sjukhus tex möta upp och ta med läkemedel in till sjuksköterskan.

Du kommer även att samverka med hela teamet inom hemsjukvården vilket innebär arbetsterapeut, enhetschef, sjuksköterska och omvårdnadspersonal.

Arbetet innebär dagtid 7-16 måndag till fredag.


Kvalifikationer

Du ska ha mist 5 års erfarenhet och vara självständig i ditt arbete. Bör ha arbetat med såromläggningar, katetervård och provtagning sedan tidigare
Ha god datavana samt mycket goda kunskaper i svenska språket både i skrift och tal.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2023-08-31

Enligt överenskommelse efter att erforderliga beslut fattas
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   Lillasyster23

Ansök enligt nedan:

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag
Trivselpeng

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!