jobb just nu!

Intresseanmälan: Kom och jobba med oss inom Vård och omsorg!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Har du en hjälpande hand, engagemang och intresse att arbeta inom vård- och omsorg?
Då ska du skicka in en intresseanmälan till oss för en timanställning.

Utifrån den situation vi befinner oss i ser vi ett växande behov av vårdpersonal inom hemtjänst, äldreboende, boendestöd och boenden inom LSS.

Vi undersöker därför om det finns personer som är villiga att jobba på en timanställning inom vård och omsorg i en nära framtid. Det kan vara aktuellt med både heltid och deltidsarbete. Vi kommer troligtvis ha behov både på dag, kväll, natt samt helger. Vi ser helst att du kan jobba 50 % och minst under 1 månad för att vi skall hinna med att introducera dig för arbetsuppgifterna.

Kan du inte jobba så mycket som 50 % så skriv in ansökan hur mycket du kan jobba men välj alternativet 50 % när du gör ansökan.

Du kan ha avgörande betydelse för att våra undersköterskor, sjuksköterskor och andra yrkesroller kan prioritera sina arbetsuppgifter. Så ta chansen att få bidra till din kommun och ge en hjälpande hand till våra kunder och vår fantastiska personal.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på om de är inom hemtjänst, äldreboende eller LSS-boende. Dessutom kan det variera om du har erfarenhet eller inte. De arbetsuppgifter som det handlar om är allt från omvårdnad till service. Du behöver vara beredd på att "hugga in" där det behövs.

Du kommer få en kortare introduktion av oss innan du påbörjar ditt uppdrag. Vi kommer troligtvis ha behov både på dag, kväll, natt samt helger.

Exempel på uppgifter;
• tvätt, disk, städning, hushållsgöromål
• hjälpa kunder upp ur säng, hygien och påklädning
• förbereda måltider och lättare matlagning
• ledsagning
• posthantering, fylla på förråd och plocka upp leveranser
• handla och lämna varor

Kvalifikationer

Det är inte krav, däremot ser vi gärna att du som lämnar intresseansökan har:
- tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller barnomsorg
- utbildning kopplat till vård och omsorgsarbeten
- erfarenhet av serviceyrken som exempelvis handel, restaurang- eller caféverksamhet.

Bemötande och fokus på kunden är viktigt för alla våra arbeten. Vi söker dig som har ett gott bemötande till andra. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du samarbetar bra med andra och tar egna initiativ

Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift för att kunna läsa viktiga rutinbeskrivningar och kommunicera med våra kunder. Har du B-körkort är det bra, men inte nödvändigt.

Erfarenhet är inget krav. Du måste vara fyllda 18 år. Om vi bedömer att du har rätt profil för de behov vi har blir du inbjuden till vidare intervju av oss.

Anställningens omfattning

Omgående. Ansök så snart som möjligt. Vi behandlar din ansökan så fort den kommit till oss.
Både heltid och deltidsarbete. Timanställning.

Ansökan

Referensnummer:   C36794

Gör ansökan

Övrigt

Rekryteringen sker som en del av kommunens krishantering och är i syfte att trygga personalförsörjning i utsatta verksamheter. Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd (i de flesta fall kommer det vara vård- och omsorgsnämnden). Dina personuppgifter hanteras hos kommunstyrelsen i krisarbetet för att sedan lämnas över till rätt nämnd.

Din ansökan sparas i 2 år.
Dina personuppgifter i ansökan kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är för att utföra en uppgift av allmänt intresse och för att skydda liv och hälsa. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.