jobb just nu!

Bemanningsfunktionen söker löpande vikarier inom lokalvård

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Östra Göinge kommun med drygt 14 900 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

I Östra Göinge kommun har vi en bemanningsfunktion som arbetar i hela kommunen mot olika verksamheter. Bemanningsfunktionen fungerar som ett stöd till alla kommunens verksamheter utifrån deras behov. Vi har ett stort kundfokus och kunden för oss är hela organisationen. Det är ett intressant och mångfacetterat arbete där du har stor möjlighet att påverka vad du vill arbeta med, hur mycket du vill arbeta och när du vill arbeta.

Kommunens värdegrund är öppenhet, engagemang och ansvar. Detta betyder för bemanningsteamet:
* Vår förmåga att utmana oss själva till att använda vår kompetens så att verksamheternas behov alltid är i centrum.
* Att vi finns tillgängliga när kunden har behov och att det stöd som levereras uppfyller kundens förväntan.
* Engagemang genomsyrar hela vår verksamhet genom att alltid ha det bästa för kommunen, dess verksamheter och "Göingebon" i fokus.

Arbetsuppgifter

Eftersom vi är en bemanningsfunktion så är arbetsuppgifterna mycket varierande, hela vår verksamhet bygger på att medarbetarna i teamet är personer med olika kompetenser som vill, kan och har förmåga att arbeta brett inom alla lokalvårdens arbetsplatser. Det är viktigt att du kan arbeta både dag och helg. Du lägger dig själv tillgänglig i ett system och arbetar när du kan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att ingå vår bemanningsfunktion där vi kan erbjuda dig ett mycket varierande arbete. Den ena dagen är inte den andra lik, din arbetsdag kan starta i en verksamhet och avslutas i en annan eftersom det alltid är verksamhetens behov som styr vårt arbete.

Arbetet ställer krav på flexibilitet och öppenhet. Det är du som medarbetare som ansvar för din arbetstid och det är viktigt att du har förmågan att ta det ansvaret och förvalta det. Du kommer att få insyn i många av kommunens verksamheter, denna insyn behöver du ha förmågan att behandla med respekt och ödmjukhet. Det är även viktigt att du delar vår värdegrund och ser din roll som ett stöd/en hjälpande hand till kommunens verksamheter i kommunens arbete att göra våra medborgare nöjda och stolta.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A849199

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Vi kommer att tillämpa löpande rekrytering.

Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.