jobb just nu!

Projektledare Mark

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Avdelning Investering inom Stadsbyggnadsförvaltningen utgör stöd i förvaltningens samhällsbyggnadsprocesser gällande upphandling och genomförande av bygg- och anläggningsprojekt. Avdelningen ger även visst stöd till andra förvaltningar/bolag inom Luleå kommun koncernen.

Avdelningen tillhandahåller stöd i konsult- och entreprenad juridiska frågor och genomför utredningar, projekteringar, upphandlingar, projekt- och byggledning och kostnadskalkyler.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bygga vårt framtida Luleå?
Vi söker dig som vill bli projektledare på avdelning investering. Vi är ett glatt gäng som trivs tillsammans och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team.
Som projektledare på investering ges du möjlighet att arbeta med hela byggprocessen, från planering till byggande och överlämnande. Du ansvarar för att genomföra projekt inom beslutade tids- och kostnadsramar. Du har ekonomiskt ansvar för projektens genomförande med uppföljning för verksamheten. Du fattar beslut om åtgärder samt ansvarar för att krav uppfylls enligt gällande regelverk.

I våra projekt samarbetar du med interna specialister, externa konsulter och entreprenörer. En viktig del i arbetet är dialog och samråd med berörda intressenter. I rollen som projektledare ingår även att arbeta som sakkunnig inom området samt att arbeta med konsulter, entreprenörer och leverantörer.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med självständighet och eget ansvar, både via dina egna arbetsuppgifter och genom samarbeten med övriga projektledare. Du kommer att få vara delaktig i såväl små projekt till komplexa entreprenader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du har förmåga att driva frågor både självständigt och i samarbete med andra. Du är öppen för att lära nytt och drivs av viljan att förbättra och skapa goda och komplexa utmaningar på nya sätt och lösningar. Du har förmåga att analysera, planera och arbeta strukturerat samt har en god datavana och kommunikationsförmåga i så väl skrift som tal.

Vi söker dig som har teknisk utbildning på universitets/högskolenivå eller annan utbildning med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har några års erfarenhet från liknade arbeten, exempelvis entreprenad- och/eller konsultbranschen inom mark och anläggning.
Körkort B är ett krav.

Det är meriterande om du,
- Har goda kunskaper i LOU och AB/ABT/ABK.
- Om du erfarenhet från bygg/uppdragsledning inom mark och anläggning.
- Om du har erfarenhet från utredning av tidiga skeden.


Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A859150

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb