jobb just nu!

Friluftssamordnare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vill du vara med och utveckla friluftslivet i Jokkmokks kommun, då är friluftssamordnare jobbet för dig.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär samverkan med kommunala verksamheter, privatpersoner, föreningslivet och organisationer samt utarbetande av en friluftsplan. Utifrån friluftsplanen utforma och genomföra åtgärdsplaner.

Arbeta med strategiska utvecklingsfrågor inom friluftslivet. Arbetet innebär även att vara ute i skog och mark för inventeringar av friluftsområden

Organisatoriskt tillhör du kultur- och fritidsavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är väl insatt i frilufts och föreningsfrågor. Är en god organisatör och har lätt att samarbeta med andra. Erfarenhet av projektarbete och projektledning. Du måste vara självgående samt ta initiativ. Vi söker dig med en lämplig utbildning för jobbet men lägst gymnasial utbildning.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-12-01

Tidsbegränsad till: 2021-11-30

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   78/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.