Lärare textilslöjd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Björnekullaskolan ligger centralt i Åstorp, bara knappt 300 m från buss- och tågstationen. Skolans ca 480 elever är fördelade i årskurs 7-9 och skolans personal arbetar i ett flertal olika arbetslag.
Skolan har på kort tid gjort en fantastisk resa och genomsyras av lugn, arbetsglädje och framtidsoptimism. Vill du vara en del av detta?Arbetsuppgifter

Undervisning i ämnet textilslöjd och mentor i en av våra klasser tillsammans med en annan skicklig pedagog.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-08-08

Ansökan

Referensnummer:   A1284584

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.