jobb just nu!

Automationselektriker

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Tierps Energi & Miljö AB (Temab), är ett kommunalägt bolag med cirka 55 anställda med det kommunala uppdraget av Tierps kommun att hantera det praktiska utförandet inom:
- VA, vatten och avlopp: vattenförsörjning, avloppsnät och reningsverk
- Renhållning: sophantering, avfall och återvinning
- Gata/park: snöröjning, sandning, väghållning, gatubelysning och skötsel av grönytor

I Temabs koncern ingår även TEMAB Fjärrvärme AB med sin verksamhet som omfattar värmeproduktion med distribution i Tierps kommun.

Nu söker vi förstärkning till vår VA-avdelning.

VA-enheten ansvarar för drift och underhåll av vattenverk och avloppsreningsverk samt ledningsnät för vatten, avlopp och dagvatten med tillhörande pumpstationer och vattentorn. Alla våra anläggningar är uppkopplade för att kunna bevaka, hantera och göra ändringar.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven elektriker/tekniker till vår grupp inom VA-Drift, men du kan även stundtals behöva hjälpa de andra avdelningarna.

Du kommer att arbeta med el, elektronik, automation, styr & reglerteknik, el-schema, reparationer, felsökningar och kommunikation (GSM, radio, fasta nätet och fiber).

Inom VA-Drift så har vi totalt 14 reningsverk och 7 vattenverk samt ett antal pumpstationer/ tryckstegringsstationer. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Du behöver ha goda kunskaper inom ovanstående arbetsområden. Har du också goda kunskaper i PLC så är det en stor merit. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom el och IT. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Referensnummer:   A956356

Gör ansökan

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår arbetsplats.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.