jobb just nu!

Undersköterska vik till Nygårdens förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i arbetslag på Nygårdens förskola med ett barn som har diabetes. Du ansvara för barnets tillsyn och egenvård under hela dagen. Detta gäller under förutsättning att nuvarande undersköterska påbörjar utbildning.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker är:
• utbildad undersköterska eller barnskötare
• har erfarenhet av att arbeta med barn
• har kunskaper och erfarenheter av diabetes
• stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställning fram till 2021-12-31 med eventuell förlängning. Tillträde i januari under förutsättning att ordinarie personal påbörjar utbildning.
65 %
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   78/2020

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.
För mer information se www.jokkmokk.se

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.