Malungsfors skola söker grundskollärare åk 4-5

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

När läsåret 22/23 startar i augusti kommer flertalet skolor i Malung- Sälens kommun att arbeta i ett nytt organisationsperspektiv. I Malungsfors skola kommer det från höstterminen att vara en F-6 skola. Skolan kommer fortfarande tillhöra Lillmons rektorsområde.
Skolan ligger mitt i Malungsfors by och här finner du skolverksamhet med årskurserna F-6 samt ett fritidshem. Skolan har cirka 70 elever till höstterminen 2022. Det finns även en förskola i samma lokaler, som vi delar vårt idylliska läge vid Västerdalälven med.

Inför höstterminen 2022 söker vi grundskollärare som vill arbeta i årskurs 4-5 hos oss. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten vidare.

Som grundskolelärare arbetar du främst med dina elever och som lärare planerar du din undervisning, genomför densamma och gör bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Din undervisning är kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka eleverna, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. Undervisningen kräver förberedelser och en del arbetstid går till planering och uppföljning av undervisningen, vilket kan göras både enskilt och tillsammans med andra lärare. Arbetsuppgifterna kan även vara att, bedöma elevernas kunskapsprogression och dokumentera deras kunskapsutveckling. I lärarens arbete ingår, förutom undervisning, också mycket annat så som möten med vårdnadshavare och kompetensutveckling.

Du ingår i ett härligt team med andra lärare och fritidspedagoger där allas erfarenhet och kunskap värderas högt för att vi tillsammans utvecklar skolan till en plats där alla, elever och personal, känner att de lyckas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Har du erfarenhet av arbete inom grundskola är det bra och vi tar gärna emot dig som är nyexaminerad lärare.

Du har ett naturligt intresse för barn, lärande och utvecklingsarbete. Som lärare hos oss förväntas du ta eget ansvar och ständigt arbeta för att skapa goda förutsättningar för varje enskild elevs behov. Du är bra på att arbeta målinriktat och har god struktur i ditt arbete. Du är väl förtrogen med läroplanen, skollagen och de styrdokument som är kopplade till vårt pedagogiska arbete.

För oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, öppen och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi värdesätter att du ser det som viktigt med goda relationer och att du har lätt för att samverka med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Vi är i en pågående process där undervisning och kommunikation utvecklas digitalt hela tiden och det är viktigt att du har en vilja att delta i det arbetet och ser möjligheter i det pågående förändringsarbetets som det innebär.

Anställningens omfattning

Tillträde inför höstterminen 2022
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1045156 - Kopia - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts om erforderliga politiska beslut fattas.

Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning varför vi gärna ser att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag ur belastningsregistret. Att få hem ett utdrag kan dröja 1,5-2 veckor.

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.