Sommarvikarier till LSS och socialpsykiatrin i Årjängs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda.
Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer.
Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra stor skillnad för människor.

Vi arbetar utifrån varje brukares enskildas behov av stöd med målsättning att våra brukare ska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt.

Arbetet innebär ett stort ansvar där du möter och umgås med våra brukare och stöttar med hemmasysslor och fritidsaktiviteter. Arbetsuppgifterna kan därför variera beroende på hur mycket stöttning eller omvårdnad brukaren behöver.
I verksamheten kan det förekomma delegerade HSL-insatser såsom tilldelning av medicin och insulingivning.
Allt detta får du lära dig under din introduktion.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är över 18 år och har en pågående/avslutad gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med människor. Det är viktigt att du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska för att kunna dokumentera i verksamhetssystemet Life Care.
De formella kraven är viktiga för oss men det är också viktigt hur du är som person. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara trygg och kunna ta ansvar. Du är en lugn och stabil person som kan sätta gränser.

Vill du jobba innan sommaren finns det möjlighet att bli erbjuden en timanställning och då arbetar du utifrån verksamhetens behov.
Vi arbetar dag, kväll och natt.

Giltigt B-körkort för manuell växellåda.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.

Om du är vår nye medarbetare så tveka inte och ansök till din tjänst redan idag. Vi är nu i planeringsfasen inför sommaren och anställer medarbetare löpande även innan ansökningstiden gått ut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Anställningens omfattning

I huvudsak gäller det veckorna 24-32. Inskolning kan dock ske tidigare vid möjlighet Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1001027

Gör ansökan

Anställning

Flertalet utifrån behov.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.