Undersköterskor till Smedsgården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och bidra till ett värdigt liv för personer på livets äldre dagar? Sök till oss!

Vi söker nu flera kollegor till teamen på våra demens- och somatikavdelningar, där du kommer arbeta på vård- och omsorgsboendet Smedsgården som har funnits sedan år 2020. Anläggningen består av 96 enrumslägenheter och två parlägenheter. Med utgångspunkt i kommunens värdegrundsord lust, mod och engagemang arbetar vi tillsammans för att skapa trygghet och en känsla av meningsfullhet för våra brukare.

Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll, skapa trygghet för våra brukare och bidra till positiva möten. Du kommer att skapa värdefulla relationer och få möta människor med olika levnadshistorier.

Arbetsuppgifter

På Smedsgården arbetar vi i team för att våra brukare ska få så professionell hjälp som möjligt. Teamet består av omvårdnadspersonal, sjuksköterska, arbetsterapeut, enhetschef, samt annan profession vid behov som till exempel läkare, demenssjuksköterska eller fysioterapeut.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

• Ge personlig vård, omsorg och service efter de enskildas behov
• Daglig dokumentation
• Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på uppdrag från sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut
• Kontaktmannaskap inkluderande upprättande av genomförandeplaner
• Vara flexibel i arbetsrutiner kring eventuella förändringar i vård- och omvårdnadsbehov hos våra brukare.
• Samverka mellan professioner och delta i utvecklingsarbete
• Arbeta rehabiliterande och personcentrerat

Arbetstiden är förlagt till vardagar, kvällar och helger inklusive storhelger.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss ska du vara minst 18 år. Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av omsorgsverksamhet som bedöms lämplig för tjänsten såsom somatisk vård, rehabilitering och/eller vård vid demenssjukdom.

Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. Vi ser gärna att du har god datavana.

Vi söker dig som är en ansvarstagande och engagerad med driv och framåtanda. Du ska ha ett genuint intresse av människor och vara positiv som person. För att trivas hos oss ser vi att du har förmågan att kunna arbeta både självständigt och i team samt dela med dig av kunskap och erfarenheter. Du ska vara lyhörd och ha ett gott bemötande både avseende brukarna, anhöriga samt kollegor och bidra till en god och trevlig stämning på arbetsplatsen. Vidare bör du ha förmåga att snabbt kunna ställa om vid förändringar samt att du bidrar till utveckling av verksamheten.

Förväntningar;

Vi enhetschefer på Smedsgården arbetar ständigt för att förbättra våra verksamheter och arbetsmiljön för våra medarbetare. Vi jobbar med att skapa förutsättningar för en arbetsplats där utveckling, professionalitet och engagemang står i fokus. Vi strävar efter att skapa ett öppet klimat där allas åsikter och kompetenser får rum, där vi respekterar varandras olikheter och känner en meningsfullhet i våra jobb.

Vi förväntar oss att du som medarbetare tar ett stort eget ansvar över ditt jobb, din arbetsmiljö och din hälsa. Du bidrar till förbättring och utveckling av verksamheten, dokumenterar, tar delegering och lyfter vårt arbetssätt till nya nivåer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Anställning kan komma att ske under annonsperioden.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C155868

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

• Friskvårdspeng
• Trivselpeng
• Om verksamhetens förutsättningar tillåter har du möjlighet att växla in ditt semesterdagstillägg mot upp till sex extra semesterdagar
• Du har fri tillgång till kaffe och annan varm dryck på jobbet

Övrigt

Askersunds kommun vill erbjuda alla våra medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Där alla bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det vi gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Vi vill att Askersunds kommun ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Kommunens ledord är lust, mod och engagemang! Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Vi känner oss stolta över vårt Askersund! Besök gärna: https://www.visitaskersund.se/

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.