jobb just nu!

Vi söker en ekonom till socialförvaltningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Vi söker en ekonom med erfarenhet av löpande ekonomiarbete. Hos oss på Socialförvaltningen kommer du att arbeta både självständigt och i nära samarbete med controller med budget, bokslut och uppföljning. Du ska kunna genomföra mindre utredningar, hålla i utbildningsinsatser och medverka i olika projekt. Arbetet innebär också en samordnande roll i utvecklingen av effektiva rutiner inom ekonomiadministrationen.

Du kommer att ingå i ett team med controller och förvaltningens ekonomiassistenter. Du kommer också samarbeta med övriga förvaltningars ekonomer och den centrala ekonomiavdelningen inom kommunen. I din roll ingår att stödja verksamheten och ansvariga chefer i ekonomiska frågor. Du förväntas vara med och utveckla den ekonomiska uppföljningen och rapporteringen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande som vi bedömer vara likvärdig och relevant för tjänsten. Du ska ha minst tre års erfarenhet av ekonomiarbete. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är pedagogisk och kan presentera ekonomiska sammanhang även för icke-ekonomer. Du är van användare i Excel och övriga MS Officeapplikationer. Erfarenhet av att jobba i Agresso är meriterande.

Du är mål- och resultatinriktad, självgående och har god samarbetsförmåga. Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt även under tidspress. Du kan också självständigt fatta beslut utifrån tillgänglig information. Du arbetar strukturerat, serviceinriktat och har förmåga att slutföra dina uppgifter i tid med god kvalitet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C30855

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.