jobb just nu!

Administrativ chef

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Socialförvaltningen uppdrag är att säkerställa medborgarnas behov av stöd i enlighet med gällande lagstiftning. På Socialförvaltningen i Enköpings kommun är vi totalt cirka 150 medarbetare.

Som administrativ chef leder du 8 medarbetare med olika funktioner inom ekonomi, administration, reception och nämndsekretaren.
Du är ansvarig för styrning, samordning och utveckling av avdelningens uppdrag samt de förvaltningsövergripande processerna.
I uppdraget som administrativ chef ingår också att tillsammans med chefs-och medarbetare utveckla förvaltningens verksamheter inom bland annat områdena säkerhet, lokaler och digitalisering.

Du representerar förvaltningen i samverkans sammanhang, både internt i kommunen som med externa partners. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till förvaltningschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av offentlig verksamhet och är van vid att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Du har en högskole-eller universitetsexamen med inriktning mot ekonomi, offentlig förvaltning, juridik eller annat relevant ämnesområde. Du är eller har tidigare varit chef och är trygg i ledarskap. Du har förmågan att med utgångspunkt från vad socialförvaltningens olika verksamheter behöver finna ändamålsenliga lösningar tillsammans med dina medarbetare.

Vi tror att du för att klara arbetsuppgifterna på bästa sätt är trygg i din yrkesroll och bibehåller lugnet även i utmanande situationer. Du arbetar målinriktat utifrån ett helhetsperspektiv och är duktigt på att bibehålla motivation och fokus över tid.

Du har erfarenhet av att arbeta med administrativa stödsystem och att driva och utveckla administrativa processer och rutiner. Du är också van vid att formulera handlingar och beslutsunderlag till nämnd liksom externa intressenter.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A851995

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.