Drifttekniker till VA-enheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun med cirka 7 800 innevånare i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 600 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Valdemarsviks kommun söker drifttekniker till VA-enheten! Du har ett viktigt jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare.
VA-enheten ansvarar för drift, underhåll och investeringar i kommunens alla vattenverk, reningsverk, reservoarer, vattentäkter och pumpstationer


Arbetsuppgifter

Att arbeta på VA-enheten innebär ett självständigt och varierande arbete där du kommer att ingå i en grupp på 4 personer som har uppdraget att förvalta och utveckla vatten och avlopp. Tjänsten innebär tekniskt arbete till största delen men det finns administrativt arbete också. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, vilket innebär 30 minuters inställelsetid under beredskapstjänstgöringen.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara utbildad drifttekniker motsvarande drift-/underhållsutbildning på lägst gymnasienivå eller ha kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Det måste inte vara inom VA branschen utan kan vara process eller tillverkningsindustrin.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av VA-verksamhet eller annan erfarenhet som bedöms kunna tillföra verksamheten ny kunskap.
Eftersom tjänsten även innebär administrativa uppgifter behöver du ha ett intresse för att arbeta datorbaserat.
Som person är du initiativtagande med förmåga att ständigt driva förbättringsarbete. Vidare har du förmåga att strukturera upp ditt arbetssätt och visa goda resultat. Du har förmåga att bidra till att goda resultat uppnås genom bra samarbete med kollegor och andra parter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Önskvärda kvalifikationer
BE körkort
Diplomutbildning via Svenskt Vatten i avloppsrening, dricksvattenrening.
Styr och regler kompetens
Elkompetens

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-09-06

Tillträde snarast.

Ansökan

Referensnummer:   500e/2021

Gör ansökan

Övrigt

Individuell lönesättning.