jobb just nu!

Vi söker sommarvikarier till Vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.


Visste du att?
Förra sommaren, 2019 var det 93 procent av våra semestervikarier kunde tänka sig att fortsätta arbeta inom vård och omsorg. 93 procent kunde rekommendera Fagersta kommun som arbetsgivare till någon annan. Det är ett resultat som vi är stolta över och som vi fortsätter att eftersträva.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär ett stort ansvar där du möter, stödjer, hjälper och vårdar människor som har behov av detta på olika sätt.

Vårdboende
Vill du jobba nära kollegor och jobba med personlig, nära hjälp? Då kanske sommarjobb inom något av våra vårdboenden är något för dig! De som bor på vårdboendet har olika inriktningar på sina behov såsom fysiska omvårdnadsbehov, vård vid demenssjukdom eller blandade omvårdnadsbehov.

Hemtjänst inklusive servicehus
Är du självständig och vill skapa nya bekantskaper? Inom hemtjänsten finns personer som bor på servicehus eller i eget hem och har ett varierat behov av stöd och omvårdnad. Det finns även dagverksamheter.

Funktionshinderområdet
Gillar du att vara kreativ och har förmågan att förstå människor på ett djupare plan? Inom funktionshinderområdet möter du människor i olika åldrar, med olika förmågor och uttrycksätt som med stöd kan leva ett så självständigt liv som möjligt.

Bemanningspool
Tycker du att allt detta verkar spännande och gillar variationer? Då kan vår Bemanningspool vara något för dig. Du arbetar som ersättare i samtliga enheter inom vård och omsorg.

Inom samtliga områden ingår även dokumentation samt utföra arbete som sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut delegerar ut.

Kvalifikationer

Som person är du ansvarstagande, gillar att vara där det händer och har ett genuint intresse för andra människor.

Arbete inom vård och omsorg är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

För arbete inom hemtjänst krävs att man innehar ett giltigt B-körkort.

Anställningens omfattning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
För anställning krävs uppvisande av utdrag från Polisens belastningsregister.

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A918327-2019-1

Gör ansökan

Övrigt

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 400 invånare.

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons.