Servicevaktmästare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun vill erbjuda alla våra medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Där alla bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det vi gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Vi vill att Askersunds kommun ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Kommunens ledord är lust, mod och engagemang! Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Arbetsuppgifter

Askersunds kommun söker en servicevaktmästare på heltid, 100 %.
Tjänsten tillhör Tekniska förvaltningen, anläggningsenheten (anläggning/servicevaktmästare) Servicefunktionen arbetar i ett team som tillsammans är 5 stycken.

Servicefunktionen ger vaktmästeriservice till verksamheterna inom bl.a. förskolor, skolor och äldreboende samt kör dagliga schemalagda turer runt hela Askersunds kommun. Som exempelvis kan vara transport utav varor och post.
Du är kommunens ansikte utåt och har mycket kontakt med medarbetarna i kommunen och även med människor utanför organisationen.
Tjänsten innebär hantering av både ömtåliga, tunga och stora kollin som ska transporteras. I tjänsten ingår schemalagd beredskap.

Kvalifikationer

Erfarenhet av arbete som transportör och vaktmästare, du ska vara praktiskt lagd och allmänt händig.
Verkstadsteknisk utbildning alternativt hantverksutbildning.

Personliga kvalifikationer
Du ska vara:
serviceinriktad och flexibel.
stresstålig.
noggrann, strukturerad, ansvarsfull och ditt bemötande ska vara positivt och engagerat.
ha god fysik, tunga lyft kan förekommer dagligen.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.
Körkort B är ett krav.

Anställningens omfattning

Provanställning kan komma att tillämpas, 6 månader.
Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer ske efter sista ansöknings datum.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C156090

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Vi känner oss stolta över vårt Askersund! Besök gärna: https://www.visitaskersund.se/