Vadstena Fastighets AB söker målare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena Fastighets AB är helägt av Vadstena kommun. Det övergripande målet för bolaget är att främja bostadsförsörjningen i kommunen, där bolaget äger och förvaltar 805 lägenheter samt 15 577 kvm lokalyta.

Vi förvaltar även kommunens samlade fastighetsbestånd såsom skolor, förskolor, idrottsplats, ishall, kommunhus med mera.

Företaget har idag ca 40 anställda. På kontoret arbetar nio tjänstemän med uthyrning, drift, underhåll, ekonomi och övrig administration. Driftpersonalen är indelad i fyra huvudsakliga grupper: Pia Björkman är arbetsledare för dessa grupper

Lokalvård och utemiljö har en samordnare var
Lokalvård städar kommunens verksamhetslokaler och bostadshusens trapphus.
Utemiljö tar hand om all trädgård- och parkskötsel.
Teknik består av reparatörer, målare, drifttekniker och elektriker.
Kungsvalla idrottsplats bildar en egen driftenhet med vaktmästartjänster.

Du hittar oss på www.vfab.se

Arbetsuppgifter

Som målare kommer du att arbeta med mindre till medelstora målningsprojekt vid vårt samlade bestånd. Ni blir en grupp om 3 st målare.

Arbetet kräver att du har god självdisciplin och kan jobba självständigt. Men också vara serviceinriktad och kunna samspela med andra entreprenörer och medarbetare.

Skötsel av måleriet delas i gruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har bred kunskap av målningsarbete och flerårig erfarenhet med en känsla för kvalitet. Rent och snyggt är något vi prioriterar.

Då vårt bestånd är väldigt varierande i ålder önskar vi att du har erfarenheten med dig och intresserad av att hitta lösningar.

Meriterande är ställning- och liftkort.

Krav: B- körkort, tal i svenska och skrift samt utbildning inom måleri.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   VFAB/2022/4

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning, Måleri-avtalet.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.