jobb just nu!

Anläggningsarbetare vik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Placering Gatukontoret. Samhälls- och infrastrukturfunktionen består av Fastighetskontoret, Gatukontoret, Matpoolen och Städpolen. Inom Gatukontorets verksamhet finns totalt 17 anställda. Gatukontoret ansvarar för att ge invånarna god service inom verksamhetsområdena vatten/ avlopp, gator, park Vintermarknaden samt avfallshantering och miljöstationerna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha din tjänst inom vatten och avlopps avdelningen som del av vikariat för föräldraledighet av ordinarie personal. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för det fortlöpande underhållet av kommunens vatten och avloppsnät. Utöver detta förekommer säsongbetonade arbetsuppgifter mot kommunens gator och arrangemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som person är engagerad, välorganiserad och säkerhetsmedveten. För att trivas hos oss ska du vara utåtriktad och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt.

Stressade situationer i arbetet förekommer så en god stresstålighet är viktigt.

Du har förmåga att kunna arbeta självständigt, samtidigt som det är viktigt att du kan samarbeta och kommunicera med andra, både internt och externt.

B-körkort är ett krav, C-kort är meriterande.

Utbildning och/eller erfarenhet av VA jobb är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningens omfattning

T.o.m. 2019-04-17. Förlängning av tjänsten kan bli aktuellt.
Tillträde snarast

3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   127/2018

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.
För mer information se www.jokkmokk.se