jobb just nu!

Lärare Sälens skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun dit man nu också kan flyga då en ny internationell flygplats öppnar i vinter. Förutom upplevelser, fantastisk natur och stora evenemang har kommunen en av Dalarnas mest företagsamma befolkning.

Vi står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar ständigt för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i kommunen. Vi har idag en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet. Så vill vi fortsätta ha det.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är också viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Sälens skola med ca 150 elever är belägen i Sälens by. Här finner du skolverksamhet i årskurserna F-5 samt ett fritidshem. Inför vårterminen 2020 söker vi dig som vill undervisa i skolårens lägre årskurser (1-3). Som lärare hos oss förväntas du ta eget ansvar och ständigt arbeta för att skapa goda förutsättningar för varje enskild elevs behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarutbildning och är behörig att undervisa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom skola.
Du som söker bör kunna planera och arbeta strukturerat.
Du är positiv och har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare.
Du bör ha datavana då vårt utvecklingsområde enligt läroplanen är digitalisering.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-07

Tidsbegränsad till: 2020-06-16

Vikariat
3-6 månader. Med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   A908056

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Ferieanställning

Övrigt

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.