jobb just nu!

Modersmålslärare i spanska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Arbetsuppgifter

Modersmålslärare
I dina arbetsuppgifter ingår att planera, undervisa och utvärdera grundskoleelever i ämnet modersmål enligt gällande styrdokument. Det ingår också att handleda elever i studiehandledning på modersmålet vilket kan bli aktuellt i grundskolans alla ämnen. Arbetsuppgifterna innebär även gott samarbete med vårdnadshavare kollegor och och övrig skolpersonal. I arbetet förväntas du ha goda kunskaper i digitala arbetssätt och vara kunnig i grundläggande datoranvändning. Arbetet är varierande och innebär förflyttningar under arbetsdagen mellan olika skolor.

Kvalifikationer

Kvalifikationer - Avgörande
Vi söker dig som har god pedagogisk erfarenhet, lärarexamen i spanska eller svenska är meriterande. I det svenska språket efterfrågas mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Ett starkt intresse för att bidra till god språkutveckling utifrån gällande läroplan efterfrågas. Förmåga att fokusera på rätt saker och förståelse för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap krävs. Du anpassar sättet att förmedla inlärning till elever med olika skolbakgrund. Vi förväntar oss att du bidrar med positiv inställning och positiv energi i arbetet, trivs med att samarbeta men kan driva och genomföra arbete av god kvalitet på ett självständigt sätt. Du är strukturerad och organiserar arbetet effektivt inom överenskomna tidsramar.
B-körkort och tillgång till egen bil krävs. Individuell lönesättning tillämpas. Krav på uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister innan anställningAnställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-11

50%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C42782

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.