LSS söker startelvan till nyproducerad gruppbostad i Tierp

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Titta på Tierp, ta steget, landa och älska. Tierps kommun har ett bra och nära läge mellan Uppsala och Gävle och för jobb på distans. Tierp har Stockholm, Uppsala eller Gävle inom mindre än en timmes räckhåll. Med goda och varierande boendemiljöer, havsnära natur, skog och kultur inpå knutarna, bra kärna, infrastruktur och kommunikationer, erbjuder vi dig stor livskvalitet i det lilla. Våra värderingar betyder mycket för oss. Vi arbetar utifrån respekt, ansvar, kundfokus, mod och framtidstro. Vi tillämpar tillitsbaserad ledning och styrning för starka relationer och förtroende mellan chefer och medarbetare. Läs mer om oss på tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Vi söker hela startelvan till vår nyproducerade gruppbostad Bofinken - är du en av dessa lagspelare?

Gruppbostaden Bofinken slår upp portarna under senare delen av hösten och välkomnar våra nya kunder under nov/december 2021. Alla som bor på gruppbostaden har LSS beslut och det finns sex stycken lägenheter. Vi lagar mat tillsammans med kunderna i deras egna lägenheter och bemannar på natten med vaken natt. Gruppbostaden ligger i centrala Tierp med fina omgivande grönområden och närhet till det mesta. Det är perfekt utgångsläge då arbetssättet kommer präglas av hög grad av hälsofrämjande aktiviteter.

För att våra kunder ska få det som de behöver och önskar ställer vi höga krav på kompetens inom kommunikation och särskilt inom teckenspråk, AKK och TAKK.

Arbetsuppgifter

Att våra kunder får möjlighet att vara delaktiga i det som rör deras vardag - så som boendemiljö, meningsfull fritid och sysselsättning är för oss självklart. Är det lika självklart för dig att ge stöd till våra kunder genom pedagogiskt förhållnings - och arbetssätt med fokus på delaktighet kommunikation och hälsofrämjande aktiviteter då är DU intressant för oss.

Då arbetsgruppen kommer att vara ny behöver du vara medveten om att det innebär att olika kompetens samlas i arbetsgruppen och tid och engagemang krävs för att bygga struktur och framför allt den kultur vi önskar på enheten med fokus på inkluderande förhållnings - och arbetssätt och arbetsplats.

För att du ska trivas i miljön är det av största vikt att du är intresserad av att bidra till den boendemiljö vi önskar våra kunder. Samt att du vill vara med och bygga upp en välfungerande verksamhet där både kunder, anhöriga, personal och andra professioner känner sig trygga, delaktiga och välkomna.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker våra tjänster har relevant utbildning för uppdraget - undersköterska, barnskötare eller annan likvärdig kompetens. Kompetens inom teckenspråk, AKK och TAKK är särskilt meriterande. Dokumenterad erfarenhet av arbete inom LSS är ett krav.

Tierps kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-11-01

Våra tjänster är på 80 % med möjlighet till heltid - då i kombination med andra enheter inom LSS.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1059960

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Våra tjänster är på 80 % med möjlighet till heltid - då i kombination med andra enheter inom LSS. Vi erbjuder både renodlade nattjänster, och möjlighet att kombinera nattjänstgöring med dag/kvällstjänstgöring. Du kommer arbeta på schema med dag, kväll och helgtjänstgöring.

Sammantaget behöver vi 11 stycken medarbetare som är intresserade att vara med och bygga upp gruppbostaden Bofinkens verksamhet till världsklass.

Tveka inte att inkomma med din ansökan redan nu då vi kommer intervjua löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.