jobb just nu!

Medicinsk fotterapeut/undersköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Vård och omsorg, Hälso- och sjukvård samt Individ och familjeomsorg.

Inom Hälso- och sjukvård söker vi en medicinsk fotterapeut/undersköterska

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag ingår att kombinera arbetet som medicinsk fotterapeut och undersköterska. Målgrupperna är patienter på särskilda boenden och i hemsjukvården.

Som medicinsk fotterapeut arbetar du självständigt med att bedöma och behandla patienter utifrån anvisningar på remiss och patientens behov. Du bedömer fotstatus, utför behandling, konsulterar remittenten vid försämrad fotstatus, bedömer behov av avlastande material samt utvärderar och dokumenterar effekterna. ¬

I rollen som undersköterska kommer du bistå våra sjuksköterskor och underlättar bedömningar och planering. I uppdraget ingår viss läkemedelshantering, riskbedömningar enligt Senior alert, uppföljning av hälsotillstånd, ge vissa subcutana injektioner, blodtryckskontroller, såromläggningar, kadbyte och kateterspolning.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med några års yrkeserfarenhet. Du har dessutom en eftergymnasial utbildning inom medicinsk fotvård som omfattar minst 20 veckors heltidsstudier.

Du har god datavana och dokumentationsförmåga samt förmåga att förstå, läsa, tala och skriva svenska.

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både brukare, närstående och arbetskamrater. Som person är du förändrings- och utvecklingsinriktad, flexibel, ansvarsfull samt innehar god empatisk förmåga. Du är lyhörd mot brukare och närstående samt har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Som medarbetare tar du ansvar för din hälsa för att klara av arbetet i vård och omsorg. Meriterande är erfarenhet av provtagning, subkutana injektioner, omläggningar samt yrkeserfarenhet som medicinsk fotterapeut.

B-körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du är rätt person för uppdraget.

Bifoga dina betyg för att styrka ditt CV.

Ansökan

Referensnummer:   A980331

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb