Specialpedagog eller speciallärare till Mandaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå har både storstadens utbud och småstadens närhet. En hållbar kuststad med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?


Mandaskolan är en f-6 skolan på Bergnäset med ca 160 elever och ca 20 medarbetare, skolan ligger naturskönt med fina möjligheter till varierad undervisning i närmiljön. Hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i ditt yrke tillsammans med alla medarbetare.

Skolan är en plats där människor från många olika kulturer och bakgrund möts. Vi arbetar för att alla ska ges utrymme, lust och möjlighet att utvecklas och där alla känner sig trygga, uppskattade och delaktiga.

Lokala elevhälsan på Mandaskolan söker nu en kollega till hösten.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du:
• Upprättar och uppehåller goda relationer till elever, vårdnadshavare, ledning, arbetslag samt kollegor i elevhälsan genom att du är trygg i din profession, lyhörd och kommunicerar på ett positivt och förtroendefullt sätt.
• Samarbetar med skolans samtliga professioner för att verksamheten ska utvecklas och ge resultat.
• Har ett särskilt ansvar för att utveckla arbetet med extra anpassningar, pedagogiska hjälpmedel och att stötta lärare och övrig personal i mötet med elever som har särskilda behov av stöd i och utanför undervisningen.

Kvalifikationer

Följande kvalifikationer söker vi:
• Utbildad specialpedagog eller speciallärare med examen.
• Förmåga att ta stort eget ansvar, har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor.
• Lyhörd, flexibel och lätt att anpassa dig till nya situationer.
• Stor förståelse för ditt uppdrag som medarbetare i elevhälsan och en vilja att utvecklas i ditt yrke.

Vi söker dig som har ett stort hjärta och engagemang i mötet med barnen samt har ett outgrundligt intresse för nya perspektiv och utveckling av undervisning tillsammans med elevhälsan, rektor och pedagoger. Meriterande är om du har vana och erfarenhet av att utveckla arbetet med extra anpassningar, digitala hjälpmedel, samt utveckling av undervisningsstrategier för barn med läs- och skrivsvårigheter och vana att utgå från forskning och beprövad erfarenhet i arbetet.

Anställningens omfattning

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A1047265

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb