jobb just nu!

Sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Socialpsykiatrin är organiserad under vård- och omsorgsförvaltningen. Vår målgrupp är personer med psykisk funktionsnedsättning och vi fungerar som utförare i beslut som rör boendestöd, särskilt boenden, kontaktpersoner och sysselsättning. Vi har utöver det en öppen träffpunkt och samarbete med bland annat psykiatriska mottagningen för att erbjuda stöd i arbete enligt individual placement and support (IPS).

Arbetsuppgifter

Ditt övergripande ansvar är att i ett sjukskötersketeam arbeta processinriktat och leda det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget inom socialpsykiatrin. Du kommer att arbeta med sjuksköterskeprofessionens uppgifter såsom rådgivning, handleda/delegera personal, akuta bedömningar och att leda omvårdnadsarbetet i verksamheten.

Sjukskötersketeamet och ledningsgruppen arbetar tillsammans med utvecklingsfrågor och förebyggande arbete kring hälsa och sjukvård utifrån ett personcentrerat och salutogent perspektiv. Vi samarbetar med primärvårdsläkare och specialistläkare inom psykiatri, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, omvårdnadspersonal, biståndshandläggare, habiliteringspersonal och chefer. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus.

Som sjuksköterska inom socialpsykiatrin är ni tillsammans med sjuksköterskor inom LSS ett team på fem personer för att tillsammans stötta upp i verksamheterna och utveckla gemensamma frågor.

En mindre del av tjänsten utförs inom kommunens jourverksamhet och är förlagd till vissa helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska med intresse för och erfarenhet av psykiatri och funktionshinderområdet.

Tjänsten kräver förmåga att arbeta självständigt, du planerar ditt arbete självständigt och i samråd med omsorgspersonal, sjuksköterskekollegor och specialistkliniker. Arbetet sker i nära samverkan med personal som du verkar genom och delegerar till. Du handleder och undervisar personal för att säkra kvalitet och utveckling.

Du delar vår värdegrund som handlar om att stå upp för alla människors lika värde. Du bör vara en god organisatör, självständig men tycka om att arbeta i team. Tjänsten innebär snabba prioriteringar och kräver ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Du har vana att dokumentera, kommunicerar och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Viss tjänstgöring inom jourverksamhet

Ansökan

Referensnummer:   C24988

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.