jobb just nu!

Sjuksköterska extra lönetillägg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sjuksköterska med extra lönetillägg under semesterperioden
Vi söker nu vikarier inför sommaren med extra lönetillägg. Möjligheten finns till längre vikariat/fast anställning.
Vill Du bli en del av vårt team? Vi erbjuder Dig ett generöst löneerbjudande!

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 38 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter.
I specialenheter ingår hemsjukvård. Dessa områden består av vård och omsorg om
både äldre och funktionsnedsatta.
Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.
Inom Omsorgsförvaltningen arbetar ca 65 sjuksköterskor olika verksamheter: Vård- och omsorgsboende, korttidsboende, LSS-boende, hemsjukvård samt kväll/natt organisation.

Arbetsuppgifter

Du har det fortlöpande medicinska ansvaret för patienterna, gör självständiga observationer och bedömningar.
Dokumentationen sker i datajournalsystemet Procapita. Vi strävar efter ett starkt teamarbete med patienten i centrum där handledning av omsorgspersonal samt fördelning och samordning av vårdarbetet är en stor del. Anhörigkontakter ingår som en självklar del i arbetet. Arbetet är varierande, allt från att förebygga ohälsa till att hantera akuta tillstånd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Vidareutbildning inom distrikts-, äldre- eller psykiatrisk vård är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Befattningen kräver att du både kan arbeta självständigt, men också vara en lagspelare. I uppdraget ingår att handleda omsorgspersonal, det är därför viktigt att du har en god pedagogisk förmåga, är lyhörd och finns tillgänglig för omsorgspersonalen. Som person är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete. Självklart har du ett gott bemötande och är trygg i din yrkesroll.

Eftersom de arbetsplatser du arbetar gentemot kan vara spridda inom kommunen, är körkort en förutsättning för arbetet.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-09-30

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   8-20

Gör ansökan

Övrigt

PERSONALFÖRMÅNER
Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling och årsarbetstid. Du kan även utöva friskvård till förmånligt pris och delta i hälsofrämjande aktiviteter som gör att vi mår bra till kropp och själ. Pulsen är vår personal- och fritidsförening som vi är mycket stolta över, som erbjuder många aktiviteter och dessutom är en av Sveriges bästa personalföreningar.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.