Ekonomiassistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara fakturahantering, löpande redovisning, kunddebiteringar och att vara behjälplig vid bokslut.
Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent kan bland annat innefatta:
• Löpande bokföring
• Kontoavstämning
• Kundfakturering, påminnelsehantering och
åldersanalyser
• Fakturahantering
• Statistik
• Avstämningar och uppföljning
• Administration

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning med ekonomiinriktning eller motsvarande. Vana vid arbete med ekonomi- och elevregistreringssystem och övrigt IT-stöd som Office.
Arbetslivserfarenhet inom offentlig sektor är meriterande.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-06-10

Tidsbegränsad till: 2025-08-10

Tillträde enligt överenskommelse.
Vi ser fram emot din ansökan! Urval kan komma att göras löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Referensnummer:   A1285042

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!